Kakkerlakken bestrijden

In Nederland komen minstens 6 soorten kakkerlakken voor: de Amerikaanse, Australische, Bruinband, Oosterse, Surinaamse en Duitse kakkerlakken. Deze laatste is de meest voorkomende soort in Nederland, en zullen we dus ook het vaakst aantreffen.

Verspreiding van kakkerlakken

Kakkerlakken komen onder meer voor in woningen, kantoren, bakkerijen, horecabedrijven, supermarkten, ziekenhuizen en scholen. Door verhuizingen en transporten kunnen niet alleen kakkerlakken in een gebouw worden gebracht, maar ook kunnen op deze manier de dieren en/of de eipakketten mee naar huis worden genomen. Eenmaal binnengebracht vermenigvuldigd de kakkerlak zich snel en kan zo een plaag vormen. Ze kunnen van een bolletje vet dagen leven. Ze kunnen allerlei ziekteverwekkende organismen in zich dragen en daarmee het voedsel besmetten. Ook veroorzaken ze allergieën.

Kakkerlakken bestrijden

Wij bestrijden kakkerlakken volgens een in de praktijk getoetste planmatige aanpak. Eerst wordt bekeken welke soort het betreft en welke aard en omvang de plaag heeft. Hierna wordt een bestrijdingsplan opgesteld. Na overleg met de klant wordt met een inspectieprogramma met behulp van Lijmvallen(die geen gif bevatten) en eventuele bestrijding, de aanwezigheid van kakkerlakken op een aanvaardbaar minimum gehouden. Tevens geven wij u advies om in de toekomst van kakkerlakken verschoont te blijven.

De tarieven voor bestrijden van kakkerlakken door ons; vanaf €135,-. Bel direct voor de mogelijkheden!

Last van kakkerlakken? Neem direct contact met ons op!


DIRECT CONTACT OPNEMEN VOOR KAKKERLAKKEN BESTRIJDING