Muggen bestrijden

Muggen zijn eenvoudig beschouwd primitieve versies van vliegen en hebben een klein, dun en fragiel lichaam, zes dunne pootjes, meestal twee veer-achtige antennes waarmee ze zeer goed geur kunnen waarnemen en een kleine kop met vaak zichtbare zuigsnuit.ont te blijven.

Levenswijze van muggen

Muggen komen vaak voor in de buurt van stilstaand water zoals slootjes, vijvers, regentonnen, platte daken van schuurtjes, bloempotten of flessen. Dit zijn vaak ook de plaatsen waar muggen zich voortplanten. Maar ook binnenshuis kan stilstaand water voorkomen waar muggen zich kunnen voortplanten. Denk daarbij aan kruipruimten, kelders en afvoerputjes. Zorg dat het water weg kan! Steekmuggen of muskieten zijn de bekendste muggen en zijn in beginsel onschuldige insecten die leven van nectar. Toch staan ze voor de mens bekend als vervelende vampierachtige insecten omdat ze onder andere menselijk bloed zuigen, althans de vrouwtjes tijdens de aanmaak van de eitjes. Bij de mens resulteert dat meestal in rode jeukende bulten, maar bijtende muggen kunnen ook veel schade aanrichten vanwege ziekten die ze kunnen verspreiden. In tropische gebieden verspreiden muggen op grote schaal vaak dodelijke ziekten (onder andere malaria), waaraan jaarlijks miljoenen mensen sterven. Ook op dieren kunnen muggen verschillende ziektes overbrengen.

Muggen bestrijden

Wij bestrijden muggen volgens de laatste wetenschappelijke en milieuhygiënische inzichten. Na een uitgebreide inspectie wordt met gebruik van effectieve, in Nederland toegelaten bestrijdingsmiddelen, een eind gemaakt aan de heersende overlast. En wij geven u tevens advies om van deze plaagdieren in de toekomst verschoont te blijven.

De prijzen voor het bestrijden van muggen door ons zijn vanaf €75,-. Bel voor meer informatie.

Last van muggen? Neem direct contact met ons op!


DIRECT CONTACT OPNEMEN VOOR MUGGEN BESTRIJDEN