Overige diensten

Rioleringswerkzaamheden

Plaagdierbestrijding Het Gooi repareert ook kleine gebreken aan uw riool om zo een snelle oplossing aan te bieden om van de plaagdieren verschoont te blijven. Bij grotere gebreken zullen wij u in contact brengen met een gespecialeerd bedrijf die u een passende oplossing en offerte kan aanbieden.

Bouwkundig plaagdieronderzoek

Wij zijn er voor u als u een huis wilt kopen of gaat verbouwen er zeker van wilt zijn plaagdier vrij te zijn. Door dit onderzoek te laten uitvoeren heeft u de zekerheid van een fijn en probleemloos wonen, en ondernemen. Het onderzoek bestaat uit inspecteren van: Kruipruimte > Bruinrot (het rotten van draagbalken(hout) onder uw woning) Riool> stankoverlast > overlast Motmuggen > Bruine rat. Spouw> inloop muizen, in kruipruimtes > optimaliteit van beluchting (Bruinrot en Houtrotverwekkende Schimmels/Zwammen) Kelders> Bruinrot en Houtrotverwekkende Schimmels/Zwammen > Houtworm > Boktor > Muizen Woonkamer/Keuken/Slaapkamers > Papier/Zilvervisjes > Kakkerlakken > Houtworm > Boktor > Muizen Zolders > Bruinrot en Houtrotverwekkende Schimmels/Zwammen > Houtworm > Boktor > Muizen

De kosten voor dit onderzoek

€ 365 inclusief 21%BTW.
Inclusief Rapportage


Koop / huur woning onderzoek!

Uw koop / huurwoning onderzocht naar plaagdieren! Dit is echt geen overbodige luxe, dit is uit onderzoek gebleken bij mensen die hun woning kochten / huurden. Tijdens de bezichtiging waren deze niet op de hoogte dat ze een probleem hadden met nachtplaagdieren zoals Papier/Zilvervisjes, Kakkerlakken of Bedwants. Deze plaagdieren waren op de dag van het bezoek en tijdens het betrekken van de woning niet te zien, omdat ze lichtschuw zijn.

De kosten voor dit onderzoek

€165, Inclusief 21%BTW.
Inclusief Rapportage

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem direct contact met ons op!


DIRECT CONTACT OPNEMEN VOOR MEER INFORMATIE