Vliegen bestrijding

Vliegen kunnen vaak hinderlijk zijn. Door het goed opruimen van etensresten en vuilnis kun je al heel wat overlast van vliegen voorkomen. Ook door het gebruik van een vliegen gordijn in de deuropening of het plaatsen van horren voor raamsponningen voorkom je overlast.

Levenswijze van vliegen

De bekendste vliegen zijn bromvliegen en huisvliegen. De soorten bromvliegen zijn blauw, groen metaal-glanzend van kleur, ze leven veel in de menselijke omgeving. De larven leven van dierlijk materiaal, veel soorten zijn zeer gespecialiseerde lijken-opruimers of parasieten. De huisvliegen leven vooral van plantaardig materiaal en zijn meestal te vinden tussen allerlei afval; gewaardeerde en zeer nuttige bewoners van composthopen, maar lastig als je de compost in een groene container in huis haalt. Een huisvlieg leeft ongeveer 3 weken. Ze hebben een slurf waar ze hun voedsel mee nuttigen.

Vliegen bestrijding

Wij bestrijden vliegen volgens de laatste wetenschappelijke en milieuhygiënische inzichten. Na een uitgebreide inspectie wordt met gebruik van effectieve, in Nederland toegelaten bestrijdingsmiddelen, een eind gemaakt aan de heersende overlast. En wij geven u tevens advies om van deze plaagdieren in de toekomst verschoont te blijven.

De prijzen voor bestrijding van vliegen door ons zijn vanaf €75,-. Bel ons voor de mogelijkheden!

Last van vliegen? Neem direct contact met ons op!


DIRECT CONTACT OPNEMEN VOOR VLIEGEN BESTRIJDING